~Confectionam acvariu (acvarii) la comanda!~

User avatar
 
Posts: 277
Joined: 25 Mar 2010 04:19
Location: Baia Mare

~Confectionam acvariu (acvarii) la comanda!~

Post by Angelina » 02 Feb 2011 14:24

Anuntul este in primul rand pentru Baia Mare, insa poate fi si pentru alti doritori care pot ridica acvariul (acvariile) din Baia Mare.

Ne-a ramas niste geam de 12 mm grosime din care se poate face un acvariu de aproximativ 100 cm lungime, 60 cm latime si 60 cm inaltime (se poate merge chiar mai mult de 60 cm dar nu e recomandat). Doritorul isi va alege singur dimensiunile dorite pentru viitorul acvariu. Geamul nu e nou, dar se poate folosi geam nou pentru fata acvariului. Pretul variaza intre 250 lei si 400 lei aproximativ, in functie de geamul din fata, inaltimea si latimea alese. In pret intra sticla, manopera si siliconul. Acvariul nu va fi lipit de mine ci de catre o persoana care are multa experienta in lipitul acvariilor.

Exemple de preturi :

- dimensiuni 100/60/60 cm : 350 lei cu geam vechi tot acvariul si 400 cu geamul din fata nou
- dimensiuni 100/50/50 cm : 250 lei cu geam vechi tot acvariul si 300 cu geamul din fata nou

Se poate face si un capac din sticla invelita in autocolant + rame ornamentale in partea de jos. Pretul capacului este de aproximativ 200 lei.

Daca sunt doritori pentru acvarii de alte dimensiuni si cu alte grosimi la sticla sunt rugati sa lase pm pentru ca ocazional ne ramane sticla de la diferite proiecte.

Persoanele interesate sunt rugate sa imi scrie un mesaj privat cu detaliile despre acvariul dorit (dimensiuni, cu capac sau fara, etc.).

PS Sper ca am postat unde trebuie ...daca nu, rog sa fie mutat anuntul....multumesc!
Until you find someone worth dying for, you never really live.

Return to Oferte Permanente

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

BettaClubRomania